ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με δύο τρόπους, ηλεκτρονικά μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή διαφορετικά τηλεφωνικώς. Αναλυτικότερα
Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος
Αναζητήστε και επιλέξτε τα είδη της αρεσκείας σας και προσθέστε τα στο καλάθι αγορών στις επιθυμητές από εσάς ποσότητες.. Προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή εγγραφείτε ως νέος πελάτης. Στο σημείο αυτό τονίζουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα «γρήγορης αγοράς» χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό με όνομα χρήστη και κωδικό εισόδου σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να θυμάστε κωδικούς και να κάνετε μελλοντικές αγορές ή παρακολούθηση των αγορών σας.

Σε περίπτωση που κάνετε κανονική εγγραφή και ουσιαστικά ανοίξετε λογαριασμό με το κατάστημα μας θα λάβετε ένα email που σας καλωσορίζει στο κατάστημα μας.

Σε κάθε περίπτωση μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας επιλέγοντας και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε και πατήσετε «παραγγελία», θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης ότι η παραγγελία σας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς καθώς και πλήρη κατάσταση των ειδών που παραγγείλατε του συνολικού τους κόστους και του τρόπου πληρωμής αυτών.

Φυσικά όταν εμείς λάβουμε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της.
Τηλεφωνικά
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας μας στο 231 30 13 614, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:30 έως τις 15:00.

Τρόποι Αποστολής & Παραλαβής

Αποστολή στο χώρο σας

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος αποστολής – παραλαβής καθώς και ο πιο γρήγορος καθώς θα έχετε τα είδη που παραγγείλατε στο χώρο σας εντός το πολύ τριών (3) εργασίμων ημερών από την παραγγελία σας. Η αποστολή γίνεται από εμάς σε συνεργασία με εταιρεία courier και εσείς χρεώνεστε / επιβαρύνεστε ένα ελάχιστο πάγιο ποσό παράδοσης για δέματα μέχρι 2Kgr

Για αγορές ειδών αξίας άνω των 50€ και για δέματα ογκομετρικού βάρους έως 2kg, σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που το βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο των 2Krg τότε προτού προχωρήσουμε με την αποστολή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις έξτρα χρεώσεις και να λάβουμε την αποδοχή σας.

Οι αποστολές – παραδόσεις μας γίνονται προς κάθε προορισμό εντός Ελλάδος.

Παραλαβή από την έδρα μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας στη διεύθυνση:
Ανατολικήςς Θράκης 67,
Κάτω Τουμπα – ΤΚ 544 53
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Φυσικά επιλέγοντας αυτό τον τρόπο δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις ώρες λειτουργίας μας ώστε να κανονίσετε να έρθετε στο κατάστημα μας για την παραλαβή της.

Τρόποι Πληρωμής

Υποστηρίζουμε του ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή με την Courier που συνεργαζόμαστε, όπου εσείς εξοφλείτε στην εταιρία Courier το ποσό της παραγγελίας σας όταν θα σας την παραδώσει στο χώρο σας.
Μέσω Paypal
Με χρέωση πιστωτικών καρτών μέσω γεφύρωσης με το ηλεκτρονικό σύστημα χρεώσεων πιστωτικών καρτών της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Δεχόμαστε κάρτες VISA, MASTERCARD & ELECTRON

Ακύρωση Παραγγελίας

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικώς ώστε να την επιβεβαιώσουμε και να προχωρήσουμε στην αποστολή της. Από τη στιγμή που έχει γίνει επιβεβαίωση και η παραγγελία σας έχει σταλεί δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο έαν δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και δεν έχει αποσταλεί. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μας (την ίδια κιόλας ημέρα) τηλεφωνικώς στο 231 30 13 614 ή μέσω email στο [email protected] ώστε να προβούμε στην ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί κατά τη στιγμή της επικοινωνίας σας τότε η ακύρωση δεν είναι δυνατή. Αν όμως έχετε αλλάξει γνώμη μπορείτε παραλαμβάνοντας τα προϊόντα να τα επιστρέψετε ακολουθώντας τις διαδικασίες που περιγράφονται στην παράγραφο «Επιστροφές».

Επιστροφές

Επιστροφές γίνονται δεκτές με δυνατότητα για επιστροφή των χρημάτων σας ή χρήση αυτών σε αγορά κάποιου άλλου είδους. Σε κάθε περίπτωση επιστροφές ισχύουν σε όλα μας τα είδη εφόσον τηρούνται τα παρακάτω:

  • Τα είδη που μας επιστρέφονται οφείλουν να είναι αχρησιμοποίητα, να μην έχουν ανοιχτεί και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και σε άριστη κατάσταση.
  • Σε άριστη κατάσταση θα πρέπει να είναι μαζί με τα επιστραφέντα προϊόντα και όλα τα έγγραφα τα οποία συνοδεύουν το προϊόν.
  • Η επιστροφή γίνεται εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται στο άρθρο 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 με την εξής διαδικασία: πρέπει να ξεκινήσει μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με έγγραφη κοινοποίηση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αιτήματός του προς την Εταιρία και να ολοκληρωθεί μέσα σε 7 ημέρες από την έγκριση για αποστολή των επιστρεφόμενων προϊόντων δηλαδή συνολικά σε διάστημα δέκα τεσσάρων (14) ημερών.
  • Η επιστροφή μπορεί να γίνει με όποιον τρόπο επιλέξετε εσείς (πχ. ΕΛΤΑ ή κάποια εταιρία courier) και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.