ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το μόνιμο μακιγιάζ στο σύνολο του αποτελεί μια σύγχρονη πρακτική που φέρνει επανάσταση στο χώρο της Αισθητικής και που έχει ως στόχο της την διόρθωση σημείων και ανάδειξη χαρακτηριστικών που μας κάνουν, εμάς τις γυναίκες, να δείχνουμε πάντα όμορφες και περιποιημένες ανεξάρτητου χρόνου ή χώρου. Με το μόνιμο μακιγιάζ μπορείτε να ξυπνάτε το πρωί μακιγιαρισμένη με άψογο περίγραμμα χειλιών, τέλεια φρύδια και ακριβές περίγραμμα ματιών χωρίς  να ξοδεύεται χρόνο και κόπο. Είστε πάντα περιποιημένη.

Αναγνωρίζοντας την σημασία του μόνιμου μακιγιάζ για την σύγχρονη γυναίκα ενσωματώσαμε αυτές τις τεχνικές των διορθωτικών παρεμβάσεων του μόνιμου μακιγιάζ ως μέρος των υπηρεσιών του καταστήματος μας στην Θεσσαλονίκη μετατρέποντας τα όποια μειονεκτήματα του προσώπου σας σε πλεονεκτήματα και λάμψη.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις ακόλουθες υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ:

Στη συνέχεια αναλύουμε αυτές τις υπηρεσίες και σας περιμένουμε να έρθετε και να τις δοκιμάσετε και οι ίδιες.

Μόνιμο περίγραμμα ματιών (Eyeliner)

eyeliner

Για σας που σας ενδιαφέρει να εμφανίζεστε πάντα περιποιημένη ανεξαρτήτου χώρου ή χρόνου ή ακόμα και υποχρεώσεων, τότε το μόνιμο μακιγιάζ είναι η λύση. Με το μόνιμο μακιγιάζ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ακριβές περίγραμμα ματιών στο άνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο τονίζοντας το βλέμμα και τις βλεφαρίδες σας αναδεικνύοντας έτσι την ένταση και ενέργεια που κρύβετε μέσα σας.

Μόνιμο περίγραμμα και γέμισμα χειλιών

xeilia

Με το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών μπορούμε να διορθώσουμε ή ενισχύσουμε το σχήμα των χειλιών σας ή ακόμα και να τονίσουμε το περίγραμμα τους σε περίπτωση άχρωμων χειλιών. Ταυτόχρονα με το γέμισα χειλιών αυξάνεται ο όγκος τους και εξουδετερώνονται οι λεπτές ρυτίδες γύρω από αυτά. Με το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών μπορούμε να δώσουμε στα χείλη μας ένα καλοσχηματισμένο περίγραμμα λλά και να χρωματίσουμε όλη την επιφάνεια τους προσφέροντας έτσι μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Προέκταση βλεφαρίδων

vlefarides

Η προέκταση βλεφαρίδων είναι μία μέθοδος ημιμόνιμης προέκτασης βλεφαρίδων για γυναίκες (και άνδρες!) που θέλουν να μακρύνουν τις βλεφαρίδες τους και να τονίσουν τα μάτια τους αναδεικνύοντας έτσι το βλέμμα τους.

Ο στόχος και το αποτέλεσμα της μεθόδου αυτής είναι η δημιουργία φυσικών μεν αλλά μακρύτερων με πιο μεγάλο όγκο βλεφαρίδων που διαρκούν ως και οκτώ εβδομάδες.  Η τεχνική απλή και ασφαλής. Οι βλεφαρίδες μας τοποθετούνται μια-μια πάνω στις φυσικές σας, για φυσικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει και δεν δημιουργεί πρόβλημα σε αυτά. Το αποτέλεσμα είναι πιο πυκνές, γεμάτες και με όγκο βλεφαρίδες. Η εφαρμογή EXTEND διαρκεί 90 λεπτά και χρησιμοποιούμε τη δική μας εξειδικευμένη και υπο-αλλεργική κόλλα.

Προέκταση βλεφαρίδων, μια υπηρεσία για τη γυναίκα που επιθυμεί μια άψογη εμφάνιση κάθε μέρα ή σε μια ειδική περίσταση. Σας ακούμε και δημιουργούμε το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε και σας ταιριάζει.

Η λάμψη σας είναι η δουλειά μας.

Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την τεχνική τρίχα - τρίχα

trixa-trixa

Στην συνολική μας εμφάνιση και στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών μας μεγάλο ρόλο παίζει το σχήμα και εμφάνιση των φρυδιών μας. Πολλές φορές είναι ο παράγοντας εκείνος που από μόνος του μπορεί να αναδείξει την ζωντάνια και την λάμψη μας τονίζοντας το βλέμμα και την έκφραση του προσώπου μας. Για αυτούς τους λόγους η λύση του μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών έρχεται να χαρίσει με το πιο φυσικό τρόπο την λάμψη που χρειάζεστε. Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ή τατουάζ φρυδιών είναι μια επαγγελματική μέθοδος που συνίσταται στην μικρο- εμφύτευση υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες που εισάγουν την χρωστική στον υποδόριο. Με την τεχνική τρίχα – τρίχα  έχουμε ένα αποτέλεσμα αψεγάδιαστο και μοναδικό. Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών για να δώσουμε ένα ομοιόμορφο και άρτιο αποτέλεσμα ή ακόμα και για ένα ολικό μόνιμο  μακιγιάζ σε περίπτωση ολικής απωλειάς του (π.χ. αλωπεκία).

 

Η τεχνική τρίχα – τρίχα  κυρίως στηρίζεται στον σχηματισμό γραμμών στα φρύδια για πιο φυσική εμφάνιση δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα ενός επανασχηματισμού των τριχών των φρυδιών σας.   Το μέγεθος της τρίχας μπορεί να οριστεί από πολύ λεπτή εώς πολύ παχιά λόγω της μεγάλης ποικιλίας  σε βελόνες.Η συγκεκριμένη τεχνολογία, μοναδική στο είδος της, λειτουργεί με την χρήση αποστειρωμένων βελόνων τοποθετημένων παράλληλα μεταξύ τους και προσφέρει τις παρακάτω εγγυήσεις :

 

  • 100% αποστείρωση
  • ελάχιστος πόνος
  • πλήρης έλεγχος και κατά την διάρκεια της εφαρμογής
  • 100% επιτυχία χωρίς μηχανική υποστήριξη
  • χρειάζεται λίγο εώς καθόλου retouch
  • γρήγορη επούλωση
  • ανανέωση κάθε 2-4 χρόνια

 

Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών έχει διάρκεια περίπου 2-4 χρόνια. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος , ηλικία (όσο πιο νέος τόσο λιγότερο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος), η έκθεση στον ήλιο(διότι επιταχύνει την παραγωγή των κυττάρων με συνέπεια να ξεθωριάζει πολύ σύντομα την απόχρωση της χρωστικής)  και κατά πόσο καλά θα το φροντίζει. Επίσης όλα τα δερμοκαλλυντικά που περιέχουν ρετινόλη (VIT A) απαγορεύονται να εφαρμόζονται πάνω στο μόνιμο μακιγιάζ διότι η ρετινόλη κάνει παθητική απολέπιση καθώς επίσης και οι θεραπείες οξέων φρούτων και χημικών peelings.

Πρίν την εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ κάνουμε ένα χρωματικό test ώστε να βρούμε την κατηγορία όπου ανήκει η απόχρωση της επιδερμίδας σας και να επιλέξουμε την κατάλληλη απόχρωση της χρωστικής ουσίας για την αποφυγή αλλοιώσεων με το πέρασμα του χρόνου όπως κόκκινο, μπλέ, πράσινο.  Σχηματίζουμε με ένα μολύβι το σχήμα που θα δώσουμε στα φρύδια σας και το αποφασίζουμε από κοινού ΠΑΝΤΑ. Πάνω στο σχέδιο γίνεται το μόνιμο μακιγιάζ. Χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα πρίν και κατά την διάρκεια της συνεδρίας του μόνιμου μακιγιάζ για να ελαχιστοποιήσουμε το αίσθημα του πόνου.

 

Στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών το χρώμα τις πρώτες εφτά ημέρες θα είναι 1-2 τόνους πιο έντονο από το τελικό αποτέλεσμα. Μετά την δεύτερη μέρα θα δημιουργηθεί εφαλκίδα (κάπαλο)το οποίο δεν θα πρέπει να πειραχτεί καθόλου και θα πέσει μόνο του την πρώτη εβδομάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες περιποίησης που θα σας δώσουμε εμείς. Μετά τις 30 ημέρες θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα και εκεί θα κρίνουμε από κοινού εάν χρειάζεται retouch ή όχι.

 

Όλα τα προϊόντα PUREBEAU που χρησιμοποιούμαι στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι ασφαλή, παράγονται στην Γερμανία από την PUREBEAU New Cosmetics GmbH και πληρούν όλους τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς διασφάλισης ποιότητας.

Μάυρισμα με αερογράφο

——————————————————————————

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Sending